Título del gadget

ATENCIÓ:

dissabte, 30 de setembre del 2017

3ª CUP OF NATIONS



Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la 3ª CUP OF NATIONS de grups xou juvenil, petit, precisió, gran i quartets, a Vilanova i la Geltrú.
La competició va estar formada per 40 grups procedents d’Espanya, França, Itàlia, Andorra i Colòmbia.
Comença el divendres amb les modalitats de grup xou petit i precisió amb els resultats següents:
Classificació Grups xou petits:
Medalla d’or per al PA Maçanet (ESP) amb “Try again?”, medalla de plata per Roll Club Asd (Padua) Déjà Vu (ITA) amb “Kinetics: moving energy “ i el bronce va estar per CPA Ripollet (ESP) amb “Do you get me?“.
Classificació grups precisió:
Medalla d’or per Pol.Dil.Olimpica Skters Rovigo (ITA) amb “Nuclear explosión, la plata per Asd. Ass. Rot. Castello (ITA) amb “Fireworks” i el bronze per Precision Skate Bologna (ITA) amb “Indian shades”.
Dissabte va reprendre el campionat amb les modalitats de grup xou juvenil, quartets i grups grans, amb les següents classificacions.
Classificació grup xou juvenil:
Medalla d’or per al Reus Deportiu (ESP) amb “Cluedo”, medalla de plata per CP Bescano (ESP) am “Tic Tac” i el bronze per ASD Skate In Sacile (ITA) amb “Legame”.
L’equip ebrenc del CP. L’Aldea va obtenir un quart lloc a la classificació amb el seu programa “Cry”.
Classificació quartets:
L’or va estar per Artiskate A.S.D.(ITA) amb “Dream of orient “, la plata per  A.S.D. Pattinaggio Fiumicello (ITA) amb "I dreamed a dream"  i bronze per CPA Aurora amb “Follow me!”
Classificació grups xou grans
Medalla d’or per CEPA Girona (ESP) amb “Slaves of wealth”, plata per Patinatge El Masnou (ESP) amb “Body's dictatorship” i bronze per Reus Deportiu (ESP) amb “Shakespeare”.